Wie ben ik

Over mij

Frank Engelbertink, geboren in 1965 en op meerdere plaatsen in Nederland gewoond met twee keer een tussenpauze in Engeland. Werkzaam geweest in de internationale luchtvracht- en transportwereld, van koerier naar operationsmanager, van operationsmanager naar salesmanager, van salesmanager naar burn-out, van burn-out naar alcoholverslaafde, van alcoholverslaafde naar dakloos. Sinds februari 2012 100% alcoholvrij, sinds april 2013 dankzij Housing First weer een eigen voordeur. Inmiddels getrouwd en volledig vrij en gelukkig.

Ik begon met Nooit Meer Buiten Slapen in 2014 om dakloosheid onder de aandacht te brengen en om Housing First te promoten, dit omdat dakloos zijn de meest vernederende en onmenselijke manier van leven is in de westerse wereld. Toen ik in 2013 weer een eigen huis had na anderhalf jaar dak- en thuisloos besefte ik pas hoe belangrijk dat was. Een eigen huis, geen drank meer, tijd om stappen te gaan maken. Via een baan als schoonmaker, online auto-makelaar, nu werkzaam als ervaringsdeskundige bij het Leger des Heils.

Als ambassadeur van Housing First Nederland ben ik op te vinden op landelijke dagen die betrekking hebben op dakloosheid en op dagen georganiseerd door Housing First Nederland. In april hoop ik de leergang Housing First af te sluiten als 1 van de eerste 23 mensen die deze leergang volgen aan de Hogeschool Utrecht

Site gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: